Дълго чаках този миг,
когато с устни ще те нарисувам.
Ще следваш бесния ми вик
и страстно тялото ми ще целуваш.
Моя обич, моя смърт,
мое малко и неустоимо спасение.
Ще ти дам от моята кръв,
ще ти подаря едно поколение.
Довери ми се и аз ще те убия,
но ще запазя малката искра.
Живота от умиращото тяло ще изпия
и на волята си ще те подчиня.
Нежно, безболезнено и бавно,
капка по капка ще прелея.
Кръв в умиращото тяло
и ще станеш като мене.
Заедно ще гледаме звездите,
ще скачаме от високите скали.
Ще разкъсаме парите
и ще се бием с морските вълни.
В горите ще яздим елени,
викайки ще прогоним нощта.
Ти ще пиеш от моите вени
и заедно ще убием смъртта.
С парашути ще скачаме двама,
ще се бием с приказен змей.
Моя обич и моя измама
ела и не казвай недей!
© Малена All rights reserved.