Dec 19, 2007, 2:59 PM

Моя зима 

  Poetry
703 0 4
Остани при мен,
моя зима.
Сълзи от сатен,
болка най-любима.

Кралице снежна,
недей да си отиваш.
Приказка белоснежна,
в лъжите се разбиваш.

Богиня на светлината,
в мрака - чувствена съдба
или бяла тишина в платната,
към Бог - огнена молба.

© Завинаги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??