19 дек. 2007 г., 14:59

Моя зима 

  Поэзия
704 0 4
Остани при мен,
моя зима.
Сълзи от сатен,
болка най-любима.

Кралице снежна,
недей да си отиваш.
Приказка белоснежна,
в лъжите се разбиваш.

Богиня на светлината,
в мрака - чувствена съдба
или бяла тишина в платната,
към Бог - огнена молба.

© Завинаги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??