Nov 11, 2009, 12:25 AM

Моят ден рожден 

  Poetry » Other
511 0 3

Наздраве!

 

Вдигнете чаши

                с есенното младо вино,

                                   и нека заедно да отброим,

                                                        поредната от моите години.

Да бъдем щастливи

                                   всички

                                                  и...

                                                             пожелайте ми късмет.

От мене -

                     много,

                              весели усмивки,

                                                        и надежда

а равносметката?!...

                                     Ееееееееее,

                                                       и утре е ден :-)

 

10.11.2009

© Катя Пачова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??