Наздраве!
Вдигнете чаши
с есенното младо вино,
и нека заедно да отброим,
поредната от моите години.
Да бъдем щастливи
всички
и...
пожелайте ми късмет.
От мене -
много,
весели усмивки,
и надежда
а равносметката?!...
Ееееееееее,
и утре е ден :-)
10.11.2009
© Катя Пачова Всички права запазени