Jun 23, 2009, 8:01 PM

Моят свят 

  Poetry » Love
788 0 4



Заплющя като дъжд, не - градушка,
побеля като момина риза
и остана студено на двора -
този град ми накъса чеиза...

Уж бе ясно - без диря от облак,
откъде се изсипа пороя?
Аз съм вкъщи, не съм се уплашила -
спя завита в прегръдката твоя.

Може утре отново да блъска,
да чернее от яд от зарана.
В моя свят ще изгрее пак слънце,
щом се сгушваме някъде двама.

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??