Oct 1, 2008, 12:08 AM

Моят свят 

  Poetry » Love
705 0 0
Живея в свят, който ти не разбираш...

Свят, където всичко е измама,
свят, където аз сама останах!

Свят, потънал в болки и мечти,
свят, който аз сама си сътворих!

Свят, във който нямаш място ти,
свят, обсипан целия в сълзи!

Свят, във който аз забравих теб,
свят, във който цялата съм в ЛЕД!

© Мони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??