1.10.2008 г., 0:08 ч.

Моят свят 

  Поезия » Любовна
706 0 0
Живея в свят, който ти не разбираш...

Свят, където всичко е измама,
свят, където аз сама останах!

Свят, потънал в болки и мечти,
свят, който аз сама си сътворих!

Свят, във който нямаш място ти,
свят, обсипан целия в сълзи!

Свят, във който аз забравих теб,
свят, във който цялата съм в ЛЕД!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??