May 10, 2009, 9:58 AM

Моята обич 

  Poetry » Love
894 0 5

Обичта ми

като пеперуда

ще те търси – крехка и ранима;

плахо ще докосва

                    и застива

                     кротка, незабележима...

 

                                     Мислите ми

                                                    като топъл вятър

ще те милват – без да те обсебят;

                       предани –

до край    край теб ще бъдат –

                                            болката ти цяла да поемат...

 

Всичко в мен

           към теб е устремено –

теб да следва,

               с тебе да живее...

Ако ти е тъжно и студено,

                моята усмивка

                                    да те сгрее...

© Ваня Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??