Животе Мой!
Обичам те, обичам те!
Пъстър си
и в моя свят
даряваш ме с динамика и цвят.
До сивите оттенъци
на ежедневното ми тичане,
поставяш смело Вандайково
земното привличане.
И от облаците розови и сини,
огряни от лъчите жълти
и оранжево щастливи,
ме сваляш на кафявата земя,
покрай смарагдови реки,
покрай зелените поля.
А там се срещам себе си
многолика,
устремена,
окрилена.
И се самовзривявам
от цветове и форми
от енергии, емоции и мисли..
На твоя фон, Животе,
съм безкрайно малка
и преклонно моля те,
позволи ми
да нареждам
всеки път
хармонично
твоята мозайка.
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=59791
Евгения Маринчева
© Евгения Маринчева All rights reserved.
Окрилявате ме много!
Поклон!