Мразя да сънувам те,
но ти идваш във съня ми.
Мразя да рисувам те,
но там си пак – върху листа ми.
Мразя да жадувам те,
но си вечно в мойта мисъл.
Мразя да ревнувам те...
С какво си ме орисал?!
Мразя и да чакам те –
безполезно е и дълго.
Мразя да не мразя те –
чувствата да ме погълнат.
Мразя как обичам те –
със сърцето си и всичко.
Мразя как ти гледаш ме –
виждаш ме... и нищо.
© Мария All rights reserved.