Jan 23, 2018, 8:49 AM

Мъжки идеал 

  Poetry » Love, Phylosophy
389 2 10

Бродираше по моето сърце

със тънък шев - лиричните ти думи,

щом нишката се вплиташе добре,

залости мислите, превзе ума ми.

 

По мене се разходи със игла

на безнаказаните си стремежи,

навярно се пробуди гордостта

щом иска днес да те накаже.

 

Извеза своите инициали

под формата на мъжки идеал

но аз не слушах тез' сигнали

издигнах те на пиедестал.

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??