23 янв. 2018 г., 08:49

Мъжки идеал 

  Поэзия » Любовная, Философская
390 2 10

Бродираше по моето сърце

със тънък шев - лиричните ти думи,

щом нишката се вплиташе добре,

залости мислите, превзе ума ми.

 

По мене се разходи със игла

на безнаказаните си стремежи,

навярно се пробуди гордостта

щом иска днес да те накаже.

 

Извеза своите инициали

под формата на мъжки идеал

но аз не слушах тез' сигнали

издигнах те на пиедестал.

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??