Dec 5, 2012, 6:04 PM

Мълчание 

  Poetry
853 0 5

Ти ела с тихо мълчание,
ти ела, аз ще съм там,
дай ми още едно обещание,
че ще дойдеш аз вече го знам.

 

Обещавай ми всичко без думи,
обещавай ми нощем света,
и с китара със скъсани струни,
обещавай ми и любовта.

Мълчаливо ще чакаме залеза,
мълчаливо ще мине деня,
мълчаливи са даже и хората,
щом тихо шепти любовта. 

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??