5 дек. 2012 г., 18:04

Мълчание 

  Поэзия
854 0 5

Ти ела с тихо мълчание,
ти ела, аз ще съм там,
дай ми още едно обещание,
че ще дойдеш аз вече го знам.

 

Обещавай ми всичко без думи,
обещавай ми нощем света,
и с китара със скъсани струни,
обещавай ми и любовта.

Мълчаливо ще чакаме залеза,
мълчаливо ще мине деня,
мълчаливи са даже и хората,
щом тихо шепти любовта. 

© Стела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??