Виждам много хора нещастни,
които вървят с наведена глава.
Един за други те са доста опасни,
за да се спънат си подлагат крак.
И си мисля, дали пък не ги мързи
да направят своя живот щастлив.
Светът отдавна не вярва на сълзи
и изплюва изгнилия плод горчив.
А за нас, нормалните, е по-лесно
да се будим и заспиваме с любов.
Главата горе, настроение чудесно
ето това е нашият любим живот.
© Явор Перфанов All rights reserved.