15 июл. 2016 г., 07:50

Мързелив живот 

  Поэзия » Гражданская
278 2 1

Виждам много хора нещастни,

които вървят с наведена глава.

Един за други те са доста опасни,

за да се спънат си подлагат крак.

 

И си мисля, дали пък не ги мързи

да направят своя живот щастлив.

Светът отдавна не вярва на сълзи

и изплюва изгнилия плод горчив.

 

А за нас, нормалните, е по-лесно

да се будим и заспиваме с любов.

Главата горе, настроение чудесно

ето това е нашият любим живот.

© Явор Перфанов Все права защищены

2016

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??