May 25, 2010, 6:52 PM

На алеята 

  Poetry » Other
651 0 0

На алеята на влюбените,

там, редом до поляните,

влюбени двама пак ще се срещат,

но първо мъжът ще откъсне цвете.

А цветето на своите другари ще рече

и на поляните ще сподели горещо:

''Сбогом, приятели, сбогом, цветя.

Отивам на едно прекрасно нещо.

Аз отивам да посрещна сега

върховната любов човешка!"

© Радина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??