На алеята на влюбените,
там, редом до поляните,
влюбени двама пак ще се срещат,
но първо мъжът ще откъсне цвете.
А цветето на своите другари ще рече
и на поляните ще сподели горещо:
''Сбогом, приятели, сбогом, цветя.
Отивам на едно прекрасно нещо.
Аз отивам да посрещна сега
върховната любов човешка!"
© Радина Всички права запазени