Превключил си на аз-режим,
и в него днес не съм налична.
Наместо глухо да ръмжим,
встрани отстъпвам прозаична.
Не отразяваш моя мил
и ретро ход пацифистичен.
Развихрил си се в мачо-шпил,
целувки, чар оптимистичен.
На мен душата ми кърви,
за теб това е вино пивко.
Напомняш колко ми върви
и с любовта ти съм щастливка.
© Светличка All rights reserved.