НА БАЩА МИ
Едни очи, ах, как ще ги забравя,
една усмивка - пламенна, добра,
една душа, изпълнена бе с обич,
надежда, страст и топлина.
Сега нахлуваш в сънищата мои,
сега си с мен през всяка нощ
и изпълваш ме с вълнение,
и даряваш ме с любов...
Слънцето на небосклона си,
грееш винаги за мен!
Ти си моето спасение,
ти звезда си в ясна нощ!
© Екатерина All rights reserved.