14.02.2008 г., 19:39 ч.

На баща ми 

  Поезия » Друга
705 0 1
 

                                      НА БАЩА МИ

 

                        Едни очи, ах, как ще ги забравя,

                        една усмивка - пламенна, добра,

                        една душа, изпълнена бе с обич,

                        надежда, страст и топлина.

 

                        Сега нахлуваш в сънищата мои,

                        сега си с мен през всяка нощ

                        и изпълваш ме с вълнение,

                        и даряваш ме с любов...

 

                        Слънцето на небосклона си,

                        грееш винаги за мен!

                        Ти си моето спасение,

                        ти звезда си в ясна нощ!

© Екатерина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??