Jun 23, 2016, 1:22 PM

На дамата с белия чадър 

  Poetry » Other
420 0 2

когато не гледаше
рисувах едната
ти вежда
леко вдигната
с прецизност
тънки пръсти
и тънка цигара
през студената вечер
а белия чадър
внасяше цвят
сложен грижливо
до коленете ти

© Любослава Пиринкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??