23 jun 2016, 13:22

На дамата с белия чадър 

  Poesía » Otra
435 0 2

когато не гледаше
рисувах едната
ти вежда
леко вдигната
с прецизност
тънки пръсти
и тънка цигара
през студената вечер
а белия чадър
внасяше цвят
сложен грижливо
до коленете ти

© Любослава Пиринкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??