Jan 28, 2010, 9:33 AM

На дъщеря ми 

  Poetry » Phylosophy
1542 0 0

                               На дъщеря ми

 

Дете, дошло на този свят

от  чистата и святата любов,

бъди благословена, дъще моя,

и нека - Бог те озари,

и нека -Той те надари

със здраве и любов безкрайна.

 

Бъди щастлива, бъди добра, 

и нека твоите мечти

да станат във времето реалност

и с много щастие, успех

да бъдат дните ти изпълнени.

 

Търси и намери,

бори се и жадувай

за щастие и сбъднати мечти.

 

И нека да намериш своя принц,

жадуван в сънищата и в мечтите,

и двамата ръка в ръка,

да тръгнете по пътя на любовта,

за да откриете щастието на света.

 

Бъди благословена, скъпа Таня.

С много обич - от любящата ти майка!

 

22.03.2002 година

 

 

© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??