На дъщеря ми
Дете, дошло на този свят
от чистата и святата любов,
бъди благословена, дъще моя,
и нека - Бог те озари,
и нека -Той те надари
със здраве и любов безкрайна.
Бъди щастлива, бъди добра,
и нека твоите мечти
да станат във времето реалност
и с много щастие, успех
да бъдат дните ти изпълнени.
Търси и намери,
бори се и жадувай
за щастие и сбъднати мечти.
И нека да намериш своя принц,
жадуван в сънищата и в мечтите,
и двамата ръка в ръка,
да тръгнете по пътя на любовта,
за да откриете щастието на света.
Бъди благословена, скъпа Таня.
С много обич - от любящата ти майка!
22.03.2002 година
© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА Всички права запазени