Jul 14, 2009, 9:03 PM

На едно цвете 

  Poetry » Other
480 0 2
Дъжд като олово.
Болка като в Ад.
Крехки сили –
вкоренили
нежния му цвят.

Капките болят.
Повече струят -
живот и сила
и закрила
в мъжкия му свят.

Нечия ръка,
с нежност на жена -
утринта разпъпва
и усмихва
бурната снага…

Друг ли е погален?
Падна мрак неканен.
Буря се надвива –
с сила.
Нежността –
убива!

© Варя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря,пурко59, и жарава, за вниманието и оценката.Хубавите неща са ...тъжни. Поздрави. Варя
  • Хубава музика, макар и малко тъжна.
Random works
: ??:??