Nov 5, 2009, 3:00 PM

На екс 

  Poetry » Love
507 0 4

На екс

 

Внезапно започна.

Внезапно приключи.

На екс те изпихме, любов!

А трябваше глътка по глътка,

а трябваше хапка по хапка,

а трябваше стъпка по стъпка, любов!

Но толкова жадни и

толкова гладни на екс те изпихме, любов!

Сега ни е страшно,

сега ни е тъжно.

Сега сме сиротни и

много  самотни.

Но... важното е, че се случи

да срещнем любовта!

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??