На екс
Внезапно започна.
Внезапно приключи.
На екс те изпихме, любов!
А трябваше глътка по глътка,
а трябваше хапка по хапка,
а трябваше стъпка по стъпка, любов!
Но толкова жадни и
толкова гладни на екс те изпихме, любов!
Сега ни е страшно,
сега ни е тъжно.
Сега сме сиротни и
много самотни.
Но... важното е, че се случи
да срещнем любовта!
© Снежана Терзиева Все права защищены
Много ме трогнахте, Никол и Ангел !
Лека вечер !