Тънък дим над Селена надвесен...
Аз се вливам във теб като стих,
като песен...
Всяка нощ те целувам
по косите-звезди,
лека нощ, малка моя,
не плачи, не плачи...
Ти си светла реалност,
аз съм той звездопад -
казват - смърт няма и няма -
аз сега го разбрах!
Няма тъжна раздяла,
аз съм винаги с теб,
и в душата изгрява
бял и нежен куплет.
Чакам трепетно, скъпа,
твойто красиво писмо -
и през рамото гледам
как ми пращаш любов.
13.12.2010
© Лилия Ресенска All rights reserved.