Aug 12, 2009, 9:48 AM

На Иван 

  Poetry » Other
571 0 1


Отиде си, без да си кажем сбогом.
Но Бог е вече с теб, нали?
Не вярваше в това!

Отиде си безгласно,
защото силен бе гласът в живота ти.
Но ехото се ражда...

Отиде си безшумно,
но песента на листопада ти ще пее в нас -
короната ти бе голяма.

Отиде си дървото,
но животът в теб остана,
за да прощава!

Моля те, прости!

 

 

На 05. 08 .09.

почина големият български композитор Иван Димов

© Варя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??