Aug 24, 2011, 4:26 PM

На любимата ми 

  Poetry » Love
904 0 2

НА ЛЮБИМАТА МИ

Чувствата ми, при теб спряха.
С обич ти ме  утеши!
И нещата тъй станаха,
че се влюбих до уши!

Още щом се запознахме,
любовта си ти признах.
Редом с тебе завървяхме,
влюбих се във твоя смях!

Аз те гледам умилено.
Слушам твоя весел глас!
Истински съм щом си с мене,
щастието днес е с нас!..

Обич първа и последна...
Остани до край със мен!
Моя обич ненагледна,
с тебе аз съм награден!!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • О, аз съм изживял такава неповторима първа любов, че няма да ми стигнат два живота, за да я забравя!Пожелавам на всички такива дълбоки чувства, които да ги разтърсят из основи!
  • Браво, Христо! Любовта струи от редовете..
Random works
: ??:??