НА ЛЮБИМАТА МИ
Чувствата ми, при теб спряха.
С обич ти ме утеши!
И нещата тъй станаха,
че се влюбих до уши!
Още щом се запознахме,
любовта си ти признах.
Редом с тебе завървяхме,
влюбих се във твоя смях!
Аз те гледам умилено.
Слушам твоя весел глас!
Истински съм щом си с мене,
щастието днес е с нас!..
Обич първа и последна...
Остани до край със мен!
Моя обич ненагледна,
с тебе аз съм награден!!
© Христо Славов Все права защищены