Обсебена от мощността на колата,
тя натискаше до дупка педала.
Гумите и изхърляха малките камъчета,
а тя... вперила очи в магистралата.
Бе красива, дива и свободна!
Не от скоростта ми се завъртя главата-
не можех да сваля очи от нея!
... стара кост бе запушила гърлата.
Страх ме е дори да я погледна
и върна за секунда любовта ни.
Очите и откъсна ли от пътя,
смъртта ще е сигурна за двама ни.
© Станислав Русев All rights reserved.