Oct 10, 2006, 4:16 PM

Na Miro 

  Poetry
660 0 2

Вятър в косите сплита венец,
капки роса в очите блестят.
Някъде там под тази роса
парят гореши сълзи.
Огън в сърцето ми бавно гори,
въглени черни оставят следи.
Ще помоля вятъра каптите роса да пресуши,
вятъра да приглади моите коси,
но къде си ти?


 

© Ваня Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??