10.10.2006 г., 16:16 ч.

Na Miro 

  Поезия
659 0 2

Вятър в косите сплита венец,
капки роса в очите блестят.
Някъде там под тази роса
парят гореши сълзи.
Огън в сърцето ми бавно гори,
въглени черни оставят следи.
Ще помоля вятъра каптите роса да пресуши,
вятъра да приглади моите коси,
но къде си ти?


 

© Ваня Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??