На море
Бански. Слънце. Джин. Море.
Шоу програма. Кабаре.
Шотове един след друг.
Времето не спира тук!
Танци луди до зори.
Утро. Гаснещи звезди.
Само спомен е нощта.
Миг красив от вечността.
Ден, облечен в светлина.
Ден, вълшебен миг. Съдба.
Синьо до безкрай небе.
Ден, усмивка на дете!
Залез. Хиляди искри
като търсещи очи
се потапят във вълните.
Там, далече в дълбините!
Утро. Светлина. Море!
Чайки. Гларуси. Небе.
Мацки. Бански. Весел смях.
Търсен и намерен грях!
После гара, влак, трасе.
Автобус, кола, шосе.
Спомени, тъга, мечти.
До година, може би!
08.07.2024 г.
© Георги Иванов All rights reserved.