9 июл. 2024 г., 07:45

На море 

  Поэзия » Любовная
94 0 0

На море

Бански. Слънце. Джин. Море.

Шоу програма. Кабаре.

Шотове един след друг.

Времето не спира тук!

Танци луди до зори.

Утро. Гаснещи звезди.

Само спомен е нощта.

Миг красив от вечността.

Ден, облечен в светлина.

Ден, вълшебен миг. Съдба.

Синьо до безкрай небе.

Ден, усмивка на дете!

Залез. Хиляди искри

като търсещи очи

се потапят във вълните.

Там, далече в дълбините!

Утро. Светлина. Море!

Чайки. Гларуси. Небе.

Мацки. Бански. Весел смях.

Търсен и намерен грях!

После гара, влак, трасе.

Автобус, кола, шосе.

Спомени, тъга, мечти.

До година, може би!

08.07.2024 г.

© Георги Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??