Все още има думи неизказани
и усмивки, нераздадени в щастливото мълчание.
И още има скрити, пазени
безмълвия, оплетени във бляскаво очарование!
Все още караш ме да се вълнувам,
и с твоя силен повей в моето море
да правим най-нестихващата буря,
която никой не е в състояние да спре!
Все още взимаме със жадни глътки…
След буря стихваме във сладостна тъга...
И радваме се как над синевата ми, във твоите прегръдки,
се рее само нашата, най-пъстрата дъга!!!
© Мая Бая All rights reserved.