28 июл. 2009 г., 12:35

На моя Васко 

  Поэзия » Любовная
1053 1 0

Все още има думи неизказани

и усмивки, нераздадени в щастливото мълчание.

И още има скрити, пазени

безмълвия, оплетени във бляскаво очарование!

 

Все още караш ме да се вълнувам,

и с твоя силен повей в моето море

да правим най-нестихващата  буря,

която никой не е в състояние да спре!

 

Все още взимаме със жадни глътки…

След буря стихваме във сладостна тъга...

И радваме се как над синевата ми, във твоите прегръдки,

се рее само нашата, най-пъстрата дъга!!!

© Мая Бая Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??