Dec 25, 2015, 4:55 PM

На моята любима 

  Poetry » Love
340 0 0

Ти далече си, но не съм те забравил -

в спомените си съм те оставил,

но не знам що правиш ти -

дете на майските мечти.

И нека ти - девойко многознайка,

на българче да станеш майка.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??