25 dic 2015, 16:55

На моята любима 

  Poesía » De amor
341 0 0

Ти далече си, но не съм те забравил -

в спомените си съм те оставил,

но не знам що правиш ти -

дете на майските мечти.

И нека ти - девойко многознайка,

на българче да станеш майка.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??