Sep 12, 2015, 10:20 PM

На най-хубавата възпитателка 

  Poetry » Other
312 0 0

Отваря училището своите врати

и там ще бъдеш ти.

Строга, но справедлива,

към децата обичлива,

на етика и знания ги научи,

буйния им нрав укроти

и нека първият учебен ден

за теб да е засмен!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??