12.09.2015 г., 22:20 ч.

На най-хубавата възпитателка 

  Поезия » Друга
305 0 0

Отваря училището своите врати

и там ще бъдеш ти.

Строга, но справедлива,

към децата обичлива,

на етика и знания ги научи,

буйния им нрав укроти

и нека първият учебен ден

за теб да е засмен!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??