Aug 14, 2009, 9:23 PM

на Оля 

  Poetry
835 0 1

Събрала в шепи звезден прах от вечността,

пътуваш във космическата тишина...

Лъчисти хиляди души бродират твоя праг.

Там времето на Орфей и Евридика спи,

ти будна търсиш брод и бряг...

© Любка Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??