14 авг. 2009 г., 21:23

на Оля 

  Поэзия
834 0 1

Събрала в шепи звезден прах от вечността,

пътуваш във космическата тишина...

Лъчисти хиляди души бродират твоя праг.

Там времето на Орфей и Евридика спи,

ти будна търсиш брод и бряг...

© Любка Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??