Виж какво!
Не съм се натъпкала
догоре със обяснения!
Има още место!
Приземявай балона си с извинения
в онзи ъгъл,
огрян от прозорец,
замрежен от паяжини!
Изпусни
топлия въздух,
дръпни
да се слегнат въжетата,
прекрачи
през преградката
на открития кош!
Разпери си ръцете!
Покажи ми,
че и ти съжаляваш!
А балонът, напълнен със въздух,
ще се смалява.
И дори ще изчезне.
© Павлина Гатева All rights reserved.
друго си е на земята