13.09.2012 г., 20:14 ч.

На онзи с балона 

  Поезия » Друга
485 0 3

Виж какво!

Не съм се натъпкала

догоре със обяснения!

Има още место!

Приземявай балона си с извинения

в онзи ъгъл,

огрян от прозорец,

замрежен от паяжини!

Изпусни

топлия въздух,

дръпни

да се слегнат въжетата,

прекрачи

през преградката

на открития кош!

Разпери си ръцете!

Покажи ми,

че и ти съжаляваш!

А балонът, напълнен със въздух,

ще се смалява.

И дори ще изчезне.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??