Jun 23, 2011, 10:40 PM

На себе си не мога да простя 

  Poetry » Love
1227 0 5

На себе си не мога да простя,

че в нощите самотни

още в спомените с тебе тичам,

те така са ми удобни.

И в топлото легло заспивам  с усмивка и сълза…

На себе си не мога да простя

за изхабените мечти,

за грешките и многото винa,

че още те обичам,

но днес  погребвам любовта,

защото на теб простих,

но на себе си – НЕ МОГА ДА ПРОСТЯ!

 

© az All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??