На себе си не мога да простя,
че в нощите самотни
още в спомените с тебе тичам,
те така са ми удобни.
И в топлото легло заспивам с усмивка и сълза…
На себе си не мога да простя
за изхабените мечти,
за грешките и многото винa,
че още те обичам,
но днес погребвам любовта,
защото на теб простих,
но на себе си – НЕ МОГА ДА ПРОСТЯ!